Presztízs Magazin, 2006. július
1 1

FOGADÁS JOBBÓL

Culinart, a minőségi Partiszerviz

Vállalatok, üzemek, irodák szinte havonta rendeznek olyan összejövetelt, ahol magán az eseményen kívül főszerepet kap a vendéglátás is. Nagyon sok kiváló vendéglő képes arra, hogy színvonalas állófogadást rendezzen, azonban csak egy frissen alakult társulat akad megyénkben, akik kifejezetten azzal a szándékkal alakultak, hogy fogadásokon, rendezvényeken jelenjenek meg. Nincs étterem a háttérben, ami növelné az üzemeltetési költségeket. Van viszont két rátermett fiatalember, valamint egy hamarosan felépülő ellátókonyha és számítógépes logisztika, kiváló minőségű készletek, saját partiasztalok. Vagyis minden a jobból.

A CulinArt ötlete alig egyéves. Csákány István és Maász Dávid, a Different Group tulajdonosa tavaly nyáron álmodták meg a vállalkozást. A nagy hírű vendéglátós família hagyományain nevelkedett szakember, valamint az újító technológiák, a szervezés és lebonyolítás kiváló ismerője hamarosan újabb társat, Takács Gábort is a csapatában köszönthette. (Akik megfordultak a Carmen étteremben, melyet Takács Gábor vezetett, azok tudják, a minőség, az ízek harmóniája és különlegessége jellemzi a munkáit.) Ettől kezdve felgyorsultak a folyamatok. A CulinArt létrejött, és már az év elején benyújtotta első pályázatát. Nyertek, így egy látványos belépővel, az új Audi TT Coupé sorozatgyártásának kezdete alkalmából rendezett fogadás kifogástalan lebonyolításával mutatkozhatott be az üzleti élet szereplőinek a régió első kizárólag partiszerviz és catering szervezésére szakosodott vendéglátós cége, a CulinArt Party Service & Catering Kft.

A CulinArt szakít a megszokással, és nem az éttermi vendéglátást, hanem a rendezvények magas szintű szervezését tekinti fő profiljának, és az általa választott szegmensben, a partiszerviz és a catering területén kíván a legjobbá válni.

A CulinArt egyébként nem konkurenciája, hanem a professzionális rendezdények lebonyolításában inkább partnere szeretne lenne a győri vendéglátósoknak. Jó példa erre a La Maréda étteremmel való kiváló együttműködés a bemutatkozó rendezvényükön.

Bár a CulinArt fő profilját a céges rendezvények jelentik, vezetői nagy fantáziát látnak a 10-15 fős otthoni rendezvények, családi események rugalmas megszervezésében is. Meggyőződésük, hogy ezeket a rendezvényeket szakemberként az eddig ráfordított keretből partiszerviz-szolgáltatással is meg lehet oldani, jelentő terhet levéve ezzel a vendéglátók, elsősorban a háziasszonyok válláról.


CSÁKÁNY ISTVÁN - ÜGYVEZETŐ

34 éves, vendéglátós szakmai pályafutását a győri Krúdy Gyula-szakközépiskola első vendéglátós osztályában, majd a Sárkánylyuk nevű családi étteremben alapozta meg. Vendéglátós családba született, édesapján, Csákány Öcsi bácsin kívül nagybátyja és nagyszülei is elismert győri vendéglátósok voltak. A középiskolai évek alatt és után édesapja mellett a családi étteremben szerezett tapasztalatot és rutint. Diplomát szerzett a győri tanítóképzőn, majd humán menedzsment szakon a Közgazdaság-tudományi Egyetemen is.

A vendéglátáson kívüli tapasztalatszerzésként internetes portálok projektmenedzsmentjével foglalkozott a Different Kft.-nél, majd az ország legnagyobb internet-szolgáltató cégéhez szerződött, ahol elektronikus beszerzési rendszerek és egyedi megoldások értékesítésével foglalkozik. Kiválasztott vezetőként negyedéves étteremvezetői tréningen vett részt külföldön a magyarországi terjeszkedést tervező nemzetközi Carlson Companies szervezésében. A családi gyökerek és a gasztronómia szeretete miatt a vendéglátás mindig közel állt hozzá, folyamatosan tervezete a visszatérést. Eddigi munkahelyein szerzett vezetői tapasztalatát egy újfajta szemléletmód kialakítására kívánja használni a vendéglátásban. A CulinArt segítségével a gasztronómiai és kulináris kultúrát szeretné terjeszteni, az üzleti rendezvények mellett a családi események megszervezését is magasabb szintre szeretné emelni.


TAKÁCS GÁBOR - GASZTRONÓMIAI VEZETŐ

37 éves, érettségi után a Danubius Szállodalánc négycsillagos sárvári hoteljében kapott különleges vendéglátós képzést és olyan stabil szakmai alapokat, hogy végzés után a szállodalánc négycsillagos bükfürdői hoteljében ajánlottak neki állást. A ranglétrát végigjárva már a két bowlingpályás söröző vezetőjeként dolgozott, amikor családi okok Budapestre szólították. Ajánlásainak köszönhetően az ötcsillagos Aquincum Hotelben helyezkedett el, ahol két évig a hotel rendezvénybrigádjának munkáját irányította – részletesen megismerve a 2-300 fős gálavacsorák és partiszervizek lebonyolítását, majd a győri Schweizerhof Szálloda gasztronómiai vezetőjeként az étterem irányítását bízták rá. Hat évig vezette az országosan elismert éttermet, amely a nemzetközi gasztronómiai trendekkel lépést tartva jóval a magyarországi vendéglátás előtt járt, a HVG magazin első gasztronómiai értékelésén nem véletlenül egyedüliként kapta meg a maximális pontszámot. A kihívás miatt az újonnan induló, szintén négycsillagos győri Kálvária Hotelben működő Carmen étterem vezetését vállalta el, ahol az általa megszokott minőségben építette fel a jó alapanyagokon alapuló minőségi vendéglátást és partiszerviz-szolgáltatást.

2006 tavasza óta a CulinArt gasztronómiai vezetőjeként felelős azért, hogy a cég a partiszerviz területén a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsa.Vissza
 

Céges rendezvények
Privát partik
Protokoll események
Esküvők
Club Culinart