Kisalföld, 2006. június 19.
2

AZ AUDI TT COUPÉ-GÁLÁN INDÍTOTTÁK EL VÁLLAKOZÁSUKAT

Vendéglátás művészi szinten

Új vendéglő alapításáról már számtalanszor adhattunk hírt. Ám új vendéglő nélküli vendéglátással foglalkozó cég nem minden percben alakulhat. Látványos belépővel, az új Audi TT Coupé magyarországi bemutató gálájának kifogástalan megszervezésével mutatkozott be az üzleti élet szereplőinek a régió első kizárólag party service és catering szervezésére szakosodott vendéglátó cége, a CulinArt Party Service & Catering Kft. A céget két kiváló, elismert vendéglátós múlttal rendelkező szakember, Csákány István és Takács Gábor vezeti.

A minőségi vendéglátás legjobb hagyományainak továbbvitelét, a megbízhatóságot, a rugalmasságot és a megrendelői igények messzemenő figyelembevételét tűzte ki célul maga elé a CulinArt Party Service & Catering. Két fiatal, de mégis sokak által ismert és elismert győri vendéglátós fogott össze, hogy létrehozzák azt a gasztronómiai céget, amely a régióban egyedüliként kizárólag party service szolgáltatással foglalkozik. Csákány István és Takács Gábor vélhetően jól gondolkodtak, amikor egy egyre több rendezvényre fókuszáló, alapjában étterem nélküli céget hoztak létre. A CulinArt szakít a megszokással, és nem az éttermi vendéglátást, hanem a rendezvények magas szintű szervezését tekinti fő profiljának, és az általa választott szegmensben, a party service és catering területén kíván a legjobbá válni.

Az új vállalkozás első elnyert rendezvénye a győri Audi Hungaria Motor Kft. új Audi TT Coupé sportautót bemutató nagyszabású gálája volt, ahol a La Maréda étteremmel együttműködve 300 illusztris vendég részére szerveztek fogadást. A CulinArt ugyanis nem konkurenciája, hanem a professzionális rendezvények lebonyolításában inkább partnere szeretne lenne a győri vendéglátósoknak. Jó példa erre a La Maréda étteremmel valókiváló együttműködés is.Vissza
 

Céges rendezvények
Privát partik
Protokoll események
Esküvők
Club Culinart