Kisalföld, 2007. november 05.

Ha év vége, akkor céges bulik!

Közeledik az év vége és egyre közelebb kerülünk azokhoz az évzáró partikhoz, melyeket a vállalatok tartanak munkatársaik, üzleti partnereik részére. A szokások változóak, van, aki műsort tart, van, aki megajándékozza munkatársait, vendégeit.


RÉSZLETEK
Presztízs Magazin, 2006. július

FOGADÁS JOBBÓL

Culinart, a minőségi Partiszerviz

Vállalatok, üzemek, irodák szinte havonta rendeznek olyan összejövetelt, ahol magán az eseményen kívül főszerepet kap a vendéglátás is. Nagyon sok kiváló vendéglő képes arra, hogy színvonalas állófogadást rendezzen, azonban csak egy frissen alakult társulat akad megyénkben, akik kifejezetten azzal a szándékkal alakultak, hogy fogadásokon, rendezvényeken jelenjenek meg. Nincs étterem a háttérben, ami növelné az üzemeltetési költségeket. Van viszont két rátermett fiatalember, valamint egy hamarosan felépülő ellátókonyha és számítógépes logisztika, kiváló minőségű készletek, saját partiasztalok. Vagyis minden a jobból.


RÉSZLETEK
Kisalföld, 2006. június 19.

AZ AUDI TT COUPÉ-GÁLÁN INDÍTOTTÁK EL VÁLLAKOZÁSUKAT

Vendéglátás művészi szinten

Új vendéglő alapításáról már számtalanszor adhattunk hírt. Ám új vendéglő nélküli vendéglátással foglalkozó cég nem minden percben alakulhat. Látványos belépővel, az új Audi TT Coupé magyarországi bemutató gálájának kifogástalan megszervezésével mutatkozott be az üzleti élet szereplőinek a régió első kizárólag party service és catering szervezésére szakosodott vendéglátó cége, a CulinArt Party Service & Catering Kft. A céget két kiváló, elismert vendéglátós múlttal rendelkező szakember, Csákány István és Takács Gábor vezeti.


RÉSZLETEK
 

Céges rendezvények
Privát partik
Protokoll események
Esküvők
Club Culinart